SIMPLE S.A. - nowoczesne systemy ERP, HCM, CRM, BI!

Raporty

27-11-2007 -

NR: 30/2007 - dotyczy: Stanowisko Zarządu w sprawie połączenia z Simple Sp. z o.o.

Raport bieżący NR 30/2007 - z dnia: 27 listopad 2007 roku

Temat: Stanowisko Zarządu w sprawie połączenia z Simple Sp. z o.o.

Podstawa prawna: Art. 56 ust. 1 pkt.2 Ustawy o ofercie-informacje bieżące i okresowe.

Zarząd Simple S.A. informuje, że podtrzymuje swoje dotychczasowe stanowisko wraz z jego uzasadnieniem w sprawie połączenia Simple S.A. z Simple Sp. z o.o. wyrażone w raporcie bieżącym nr 18/2007 oraz załączonych doń dokumentach, tj.: planie połączenia i sprawozdaniu zarządu dotyczącym połączenia.  Plan połączenia wraz z załącznikami został pozytywnie zaopiniowany przez biegłego rewidenta, którego opinię przedstawiono w raporcie bieżącym nr 25/2007. Nawiązując do powyższego, Zarząd Simple S.A. rekomenduje Walnemu Zgromadzeniu podjęcie uchwały w sprawie połączenia Simple S.A. z Simple Sp. z o.o. Jednocześnie Zarząd informuje, że w dniu 30 listopada 2007 roku odbędzie się Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie, którego przedmiotem obrad będzie między innymi podjęcie uchwały w sprawie połączenia ze Spółką Simple Sp. z o.o., informacja o tym Walnym Zgromadzeniu z podaniem porządku obrad ukazała się w raporcie bieżącym nr 26/2007, a projekty uchwał do podjęcia na tym Walnym Zgromadzeniu w raporcie bieżącym nr 28/2007.